Menu

Co můžeme očekávat od nového výherního automatu Bridesmaid?

1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček
Loading...

Společnost Microgaming nás o letošních prázdninách potěší určitě více cestami, dnes ovšem máme na mysli něco velmi specifického – totiž to, že plánuje vydat v srpnu 2015 netrpělivě očekávaný (hráčky mezi námi do něj asi „půjdou“ takříkajíc najisto…) internetový hrací automat Bridesmaid. Co to bude zač? To samozřejmě zjistíte vzápětí z našeho článku a traileru!

Co můžeme očekávat od nového výherního automatu Bridesmaid

Na tento výherní automat se těšíme (pozor, ještě před tím, nežli vzniknou nějaké narážky na naši orientaci, přirozeně jen a jen z profesionálních redaktorských důvodů!) již pěkně dlouho. Vlastně to celé začalo již kdysi v letošním lednu, kdy firma Microgaming poprvé oznámila internetové hazardně pozitivní veřejnosti jeho zamýšlenou letní existenci. Tato novinka svým motivem čerpá z jistého (a skrz naskrz stejnojmenného) televizního filmu z roku 2011, jehož hlavní téma by se dalo shrnout „po Murphyovsku“ asi takto: „Jestliže se něco může pokazit, také se to pokazí!“

My ale nejsme magazín věnující se filmům, ale ten, zaobírající se výherními automaty, takže zpátky k nim! Již nyní vám ale určitě můžeme prozradit, že internetový automat Bridesmaid bude venku v prvním týdnu v srpnu. Ale to není samozřejmě zdaleka vše, co o něm víme. Firma Microgaming totiž na nás byla natolik hodná, že přidala nejenom nějaké základní informace okolo (jako třeba, kolik procent u něj bude připadat na výplaty výher), ale i relativně dobře sestavený trailer.

Herní automat Bridesmaid zblízka

Hned v úvodu dozajista tak trochu nepotěšíme ortodoxní milovníky mobilního hraní. A to přirozeně minimálně z onoho důvodu, že internetový výherní automat Bridesmaid není bohužel hratelný na chytrých mobilech nebo tabletech, jak káže moderní doba. Jen toliko postaru na PC (a pochopitelně i jeho ostatních mobilních klonech typu „Ultrabook“) tradiční cestou.

Průměrného muže asi z této automatové novinky za chvíli brzy začne bolet hlava (a upřímně řečeno, má tady k tomu nemálo dost dobrých důvodů) – růžové je tu totiž absolutně vše. Nejenom celé herní pozadí, ale i hrací automat samotný, na růžové se nachází hrací symboly + veškeré místní hrdinky seriálu jsou v tomto odstínu samozřejmě vyvedeny také. Shrnuto a podtrženo, nic nad čím by maskulinní část lidstva trávila nějak přehršle moc času. A to by možná byla škoda, jelikož co nepobral herní automat Bridesmaid na vizáži, to u vás možná dožene svojí hratelností, bonusovými funkcemi, zábavou a obecně výhrami zde.

Takže, co je o online herním automatu Bridesmaid zřejmé

Když se člověk pořádně prokouše trailerem a informacemi okolo internetového automatu Bridesmid, pak zjistí několik nesmírně důležitých faktorů, o které se s vám samozřejmě obratem podělíme!

V první řadě, bude to výherní automat nabízející rozložení otáčivých bubnů ve formě 4 x 5 symbolů. To dává jen čtyřicítku výplatních linek (nyní již zase pro změnu dáme krk na to, že to dokonale odradilo již i ty muže, kteří si přímo libují v online hracích automatech se stovkami výplatních linií). Ale nezoufejte, třeba vás ještě něco osloví… Jako další tu totiž máme onen fakt, že hlavní postava je nastackovaná do výše dva obyčejné symboly. Nejsme si jistí rovněž tím, zda to budete vnímat spíše jako přednost nebo naopak jako zápor, ale týká se to plánovaného online výherního automatu Bridesmaid, a tak to o něm dnes tady chtě-nechtě prostě zmínit musíme. A co máme na mysli konkrétně? Inu tu informaci, že když se vám podaří seřadit pětici symbolů, pak se dočkáte krátké animace z filmu.

Pakliže seřadíte trojičku (nebo cokoliv lepšího samozřejmě) symbolů s Šálkem, aktivuje se Wheel bonus. A pořád jsme se ještě nezmínili o Free Spinech, na které přišla řada zrovna teď ale – Free Spiny zde totiž získáte maximálně čtyři najednou. A tradičně postaru se zde dá vyhrát velmi pěkný peníz tehdy, když seřadíte zase pro výherní automat Bridesmaid atraktivní symboly na otočných válcích. A kdo by měl opravdu štěstí, ten se dočká Wedding Jackpotu při jeho trefení v rámci své bonusové hry na Wheel Bonusu.

To je u opravdu vše, co mi internetový hrací automat Bridesmaid nabídne?

Jak sami vidíte, prozatím to nebyl až takový trhák, nicméně pořád je tu ještě několik podstatných detailů v zákulisí, jenž vám o něm musíme odtajnit. Co se týče jeho návratového poměru financí hráčům, tak ten dosahuje 96-97 procent. Mělo by jít dle autorů o automatovou výherní novinku poskytující velmi vyváženou hratelnost. Tak třeba, můžete zde maximálně (nyní se ovšem bavíme již v čistě peněžní částce) vyhrát až sto a pět tisíc kreditů. Minimální sázka je zde totiž čtyřicetník a maximální šedesát kreditů, no a když vsadíte ono maximum a přijde nejlépe vyplácený symbol (mimochodem vyplácí 1750x násobek vaší sázky), tak když posléze 1750 vynásobíte šedesátkou, rázem jste na těch sto a pěti tisících kreditů…). A pozor i na to, že se možnost získat zde nejvyšší výhru ukrývá ve výherní funkci Flying High Free Spins.

Jaké bonusové hry má každá z hlavních Bridesmaid postav?

Bonusová hra Friendship Free Spins

Vy získáte desítku Free Spinů, přičemž otáčivé válce vyplácí zleva doprava i zprava doleva. Symbol Lillian (mimochodem Bride s nejlepšími výplatami) je nyní nastackovaná na bubnu číslo tři + je Wildem pro další dva Bride symboly jiné: jmenovitě jde o Helen a Annie. Annie Stackuje na bubnech jedna a dva a Helen zase Stackuje na čtyřce a pětce.

Bonusová hra Flying High Free Spins

Stručně řečeno, tentokrát získáte Cascading symboly (výherní symboly prostě mizí a další a další padají shora) a k tomu ještě rostoucí Wild Stack. No a ten kyne tempem jeden Wild za Spin (může se nastackovat až dvanáctkrát, takže pak tedy jde celkem o třináct symbolů ve finále).

Bonusová hra Boutique Bonus

Tentokráte budete prostě jen seřazovat symboly Bridesmaids, abyste získali peněžní ceny (ne snad, že byste to nedělali na všech hracích automatech normálně…) a k nim i nějaký ten pohledný Multiplier. Když srovnáte Bridesmaids, bonus končí, takže čím déle to bude trvat, tím větší pro vás pak bude.

Bonusová hra Magic Moment Bonus

Vyberete si magické momenty z filmu, shlédnete je a okamžitá peněžní cena je vaše.

Bude stát internetový výherní automat Bridesmaid za vyzkoušení?

Věru náročná otázka… Jako u každé novinky ze stáje Microgamingu, i tento výherní automat má nějaká ta pozitiva a negativa (a to i když se zcela pokusíte ignorovat onen pře-růžovělý námět). Na druhou stranu, může to být určitě originální způsob relaxu od těch online herních automatů, nad nimiž standardně trávíte čas. A přirozeně, je osvěžující, zahrát si na čtyřicítku výplatních linek, když člověk neustále sedí nad kousky, jenž poskytují výherních linií dvacet nebo dvě stovky a třiačtyřicet třeba (přesně tolik jich nabízí kupříkladu online výherní automaty Twisted Circus a Fish Party).

Jen je opravdu velká škoda, že Bonus Wheel je zde cele náhodně fungující. Ano, je to tak, možná se těšíte na čtyři Free Spiny nebo Instantní Cash či dokonce Jackpot (výše neznámá, nicméně jackpot to je), ale máte smůlu. Vše se vybírá čistě a jen náhodou. Na druhou stranu, je milé, že je zde poměrně jednoduché, dostat Scattery k sobě, takže co nezískáte na konkrétní funkci, to získáte na nějaké jiné (respektive četnosti opakování). Nemluvě o onom radostném očekávání a vzrušení, které vždy na člověka při podobných událostech dolehne – jestlipak budete mít štěstí i tentokrát nebo ne?

Kde online hrací automat Bridesmaid najdu?

Na všech Microgamingem poháněných casinech okolo 7. srpna. A když už tam budete (nebo prostě i v případě, že vám dnešní novinka tak nějak herně nesedne), třeba si zde můžete vyzkoušet i další zde se nalézající místní filmové automatové trháky? Co třeba takové Psycho od NextGenu, Aliens od NetEntu či snad raději Game of Thrones ze stáje Microgamingu? Vše to jsou vynikající internetové výherní automaty, takže ať už se rozhodnete pro jakýkoliv, volba to v žádném případě nebude špatná!

Jsem vášnivý hráč výherních automatů, sběratel skalpů namyšlených beden a nadšený konzument novinek ze světa online kasín a automatů všeho druhu. Se svými penězi si dělám co chci, ale nezapomínám být stále obezřetný..

Žádné komentáře

Kategorie online automatů zdarma

Lajkněte nás na Facebooku

Nejlépe hodnocené online automaty

Poslední komentáře